Emsy - Lou verstuurt binnen België en Nederland. Voor de handgemaakte items , kan de levering uitlopen op drukke momenten. Ik probeer altijd binnen 14 werkdagen de bestelling de deur uit te krijgen, natuurlijk doe ik heel hard mijn best om dit zo snel mogelijk te doen.

Verzending België & Nederland

België: Dit kan in een pakket (5,95€). Vanaf 70€ wordt je bestelling gratis verzonden.

Nederland: Dit kan in een een pakket (10€). Vanaf 70€ wordt je bestelling gratis verzonden.

Ophalen?

Woon je in de buurt (Heist-op-den-Berg), kan je je pakket ook gratis ophalen. Je krijgt een mailtje wanneer je bestelling klaar is en dan spreken we een tijdstip af.

Retour – Diefstal – Verlies

Gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd worden. Deze worden voor jou op maat gemaakt. Bij diefstal of verlies zonder tracking kan Emsy-Lou niet verantwoordelijk worden geacht.

Niet gepersonaliseerde items kunnen binnen de 14 dagen geretourneerd worden op voorwaarde dat het in dezelfde conditie terug komt. Dat wil zeggen, niet gebruikt en in de originele verpakking.

Stuur een mailtje naar info@emsylouhairgifts.be met als onderwerp ‘retour en je bestellingsnnummer’. Geef duidelijk weer wat de reden van retourneren is. Terugzenden is op eigen kosten en kan naar :

Emsy - Lou Gifts with LOVE
Heistsebaan 1
2222 Itegem

Van zodra ik je pakket heb ontvangen (en voldoet aan de voorwaarden), stort ik het bedrag terug op het betaalmiddel waarmee je de betaling uitvoerde. Verzendingskosten worden niet terug betaald.

Bij een fout in je adres of niet ophalen van je pakket, kunnen we je pakket opnieuw opsturen, maar zullen er extra kosten worden aangerekend.

Verzenden buiten België & Nederland?

Wil je ergens anders naar verzenden? Laat het zeker weten en we bekijken wat er mogelijk is. Emsy - Lou staat voor je klaar!

 

Zijn er nog vragen of problemen, aarzel dan niet om een mail te sturen naar info@emsylouhairgifts.be